ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Ο συνδυασμός πρωτοποριακής τεχνολογίας αιχμής και τεχνογνωσίας από το 1970, καθιστούν την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ηγετικό μέλος στον κλάδο των τοπογραφικών αποτυπώσεων. Κατανοούμε ότι ο χρόνος, η ακρίβεια και η συμμόρφωση με τις προδιαγραφές των έργων, τροφοδοτούν την κερδοφορία των πελατών μας. Με αυτό το σκεπτικό, η ΑΝΑΠΤΥΞΗ δίνει μια ολοκληρωμένη λύση υπηρεσιών σχεδιασμένη γύρω από τις ανάγκες σας.

Το προσωπικό μας, με άριστα εκπαιδευμένους επαγγελματίες μηχανικούς μπορεί να αντιμετωπίσει έργα οποιουδήποτε μεγέθους. Είτε πρόκειται για αποτυπώσεις δικτύων παραγωγής φυσικού αερίου, αγωγού, ηλεκτρικής μετάδοσης και διανομής, αιολικής ενέργειας ή λύσεων GIS / Mapping.

Εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία , τα πληρώματά μας μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πιο δύσμορφα εδάφη για να συλλέξουν τα ακριβή δεδομένα που χρειάζεστε.

 

Παρακάτω αναφέρονται κατά χρονολογική σειρά οι αντίστοιχες μελέτες χαρτογράφησης που έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία η Ανάπτυξη.

1990 - Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

Ψηφιοποίηση δεδομένων για τη δημιουργία του ανάγλυφου χάρτη της Ελλάδας σε κλίμακα 1:500.000 με δορυφορικές εικόνες LANDSAT

1992 - ΟΚΧΕ

Χάρτες κάλυψης Γης 1:100.000 του προγράμματος Corine land Cover με χρήση εικόνων LANDSAT

1994 - PLANET A.E.

Μελέτη Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος

1997 - INTRASOFT A.E.

Δημιουργία Ψηφιακού Χαρτογραφικού Υποβάθρου και ψηφιοποίηση δικτύων ΟΤΕ στους Δήμους Λυκόβρυσης, Μεταμόρφωσης και Νέου Ηρακλείου Αττικής.

Δημιουργία ψηφιακών δεδομένων πόλεων και οικισμών της χώρας για τις ανάγκες σχεδιασμού δικτύων κυψελοειδούς τηλεφωνίας.

2000 - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Αεροφωτογράφηση δέκα (10)φρουριακών συγκροτημάτων στα πλαίσια του έργου “Χαρτογράφηση Ιστορικών Μεταναστευτικών Κινήσεων”

2003 - Υπ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΑΜΕΙΟ Αρχαιολογικών Πόρων

Δημιουργία Γεωγραφικού συστήματος πληροφοριών αρχαιολογικών Χώρων Κτηματογράφηση – περιοχής Κνωσσού, Αρχαίας Στράτου Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

2007 - Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Και Τροφίμων- Δ/νση Τοπογραφικής

Ψηφιοποίηση Αναλογικών Χωρικών Δεδομένων και Αναγωγή τους σε Κοινό Γεωδαιτικό Σύστημα Συντεταγμένων.

2007 - Δήμος Χαϊδαρίου

«Ενιαίο Ολοκληρωμένο Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα (ΓΠΣ/GIS) του Δήμου Χαϊδαρίου»

2008 - Τ.Ε.Ι. Ηπείρου

Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα(ΓΣΠ/GIS) στήριξης του Πρωτογενούς Τομέα της Ηπείρου.